Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 24 uur | Babberich A12

Terug

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk & gastvrij? Per direct beschikbaar, op zoek naar een dynamische werkplek en lijkt het jou leuk om op een tankstation aan de slag te gaan?

Dan ben jij de collega voor deze locatie in Babberich

Voor een klant met een tankstation langs de snelweg A12 ter hoogte van Babberich zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Het is een overzichtelijk mooi tankstation met een shop & bakery. Klanten kunnen hier 7 dagen per week terecht tussen 06:00 – 21:00. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet als allround medewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je draait kassa-diensten, werkt in de bakery, zorgt voor een opgeruimde winkel. Uiteraard doe je alles met plezier en aandacht voor iedere klant.

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoopwerkzaamheden of in de horeca;
  • Je bent enthousiast en gastvrij, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week flexibel inzetbaar op diensten van bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 11:00 – 19:00 of 13:30 – 22:00, ook de afwisseling in werkzaamheden past jou;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.