Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Breda

Terug

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan op een tankstation en ben jij per direct beschikbaar? Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en heb je ervaring met verkoopwerkzaamheden? 

Wie weet ben jij de nieuwe collega voor deze locatie!

Voor onze klant met een tankstation in Breda zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 1 a 2 dagen per week.

Dit station ligt op een bedrijventerrein aan de doorgaande weg. Je hebt hier veel vaste klanten die onderweg zijn van of naar het werk. Het tankstation heeft een kleine shop en een carwash. Je gaat hier aan de slag als servicemedewerker en pakt alle voorkomende werkzaamheden op: klanten helpen aan de kassa en met vragen, het aannemen en verwerken van de vracht, zorgen voor een opgeruimde winkel en het tankstation schoon en netjes houden. Op dit station werk je in wisseldiensten de vroege of de late dienst en sta je vaak alleen.

Profiel servicemedewerker tankstation Breda:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa- en verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 of 14:30 – 23:00 uur, ook af en toe in het weekend;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk, jij werkt nauwkeurig en vindt het geen probleem om het tankstation alleen draaiende te houden;
  • Je bent vriendelijk en enthousiast, mensen komen graag bij jou op het tankstation en je helpt iedere klant met een glimlach.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.