Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 8 – 24 uur | Vlaardingen

Terug

Ben jij thuis in regio Rotterdam en op zoek naar een leuke nieuwe werk-omgeving? Kan je goed omgaan met verschillende klanten en is flexibel werken jou op het lijf geschreven?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor dit tankstation Vlaardingen!

Voor onze klant zoeken we 2 collega’s ter aanvulling van het team:

  • Servicemedewerker tankstation 8 – 16 uur per week
  • Servicemedewerker tankstation 16 – 24 uur per week

Deze locatie ligt aan de doorgaande wegen is 7 dagen per week geopend tussen 06:00 – 00:00 uur. Het is een druk bezocht station met een ruim buitenterrein en kleine shop. Je gaat hier aan de slag als servicemedewerker en pakt alle voorkomende werkzaamheden op: klanten helpen aan de kassa en met vragen, het aannemen en verwerken van de vracht, zorgen voor een opgeruimde winkel en het tankstation schoon en netjes houden. Op deze locatie wordt gewerkt in wisseldiensten, op drukke momenten werk je vaak samen met een collega maar het grootste deel van de dienst werk je zelfstandig. We zijn dan ook op zou naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat!

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation of met drukke kassa- en verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:00, 14:00 – 19:00 of 15:00 – 00:00 uur, ook in het weekend;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk, jij werkt nauwkeurig en vindt het geen probleem om het tankstation alleen draaiende te houden;
  • Je bent vriendelijk en enthousiast, klanten komen graag bij jou op het tankstation en je helpt iedereen met een glimlach.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.