Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 8 – 38 uur | Weert

Terug

Ga jij graag aan de slag op een werkplek met afwisselende werkzaamheden in de winkel, aan de kassa of in de bakkerij? Ben jij meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en vind je het leuk om aan de slag te gaan op een plek waar klantcontact centraal staat?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze locatie langs de snelweg bij Weert

Voor een klant met een groot luxe tankstation langs de snelweg A2 zoeken wij versterking. We kunnen meerdere collega's gebruiken, zoek jij werk voor meerdere dagen per week, ben je alleen beschikbaar in het weekend of ga je graag aan de slag in de nacht? Er zijn diverse mogelijkheden, solliciteer en we zoeken de plek die het beste bij jou past!

Op dit station ga je aan de slag in een actief & gezellig team onder leiding van een betrokken manager. Samen zorgen jullie dagelijks voor tevreden klanten en een goede sfeer op het tankstation. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je als echte allrounder ingezet, je werkt achter de kassa en in de shop, maakt warme snacks en lekkere koffie en zorgt samen met jouw collega’s voor een opgeruimd en schoon tankstation. Deze locatie is 24/7 open, in overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland.

Profiel tankstation medewerker Weert:

  • Je hebt vergelijkbare werk-ervaring op een tankstation of in de verkoop of horeca;
  • Inzet op verschillende afdelingen past jou of je nou zorgt voor smakelijke gerechten, kassa-handelingen verricht of de shop schoon & netjes houdt – jij pakt alles met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) inzetbaar op verschillende diensten bijvoorbeeld 05:30 – 14:00, 08:00 – 16:00, 14:00 – 22:00 of in de nacht van 22:00 – 06:00 uur.
  • Enthousiast & gastvrij, klanten voelen zich welkom bij jou op het station en jij werkt prettig samen met jouw collega's;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, dit station ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.