Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Maarssen

Terug

Beschikbaar voor een werkplek voor 1 a 2 dagen per week? Enthousiast, gastvrij en heb je ervaring op een tankstation, in de winkel of met verkoophandelingen?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega voor dit tankstation in Maarssen

Het gaat om een gemoedelijk tankstation aan de doorgaande weg in Maarssen. Het station heeft een aantal pompen, een wasstraat en een kleine shop. Op deze locatie kom je terecht in een enthousiast team en maak je snel kennis met de vaste klanten. Het station is dagelijks geopend van 06:00 – 21:00 en er wordt gewerkt in wisseldiensten. Je werkt de vroege of de late dienst en bent veelal zelfstandig werkzaam.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk, jij helpt iedere klant met een glimlach en zorgt voor een fijne sfeer op locatie;
  • Zelfstandig en je werkt nauwkeurig, jij bent goed in staan om het tankstation alleen draaiende te houden;
  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op diensten van 06:00-13:30 of 13:30-21:00 uur, ook in het weekend.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.