Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmedewerker tankstation | 8 – 32 uur | Krabbendijke

Terug

Ga jij graag aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is? Waar verschillende mogelijkheden zijn in het aantal te werken uren, dagen en diensten? Vind je het leuk om kassa, winkel en horecawerkzaamheden te combineren én ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation bij Krabbendijke

We zoeken een enthousiaste collega ter aanvulling van het team. Wil je parttime of fulltime werken? Beide is mogelijk, solliciteer en maak je wensen kenbaar!

Dit tankstation ligt aan de snelweg en is 24/7 geopend. De locatie is onlangs verbouwd en heeft een mooie ruime shop met bakery. Je gaat aan de slag als verkoop- en foodmedewerker en komt met alle werkzaamheden in aanraking: Je helpt klanten afrekenen, houdt de shop strak bij, werkt in de bakery, neemt de vracht aan en loopt de buitenronde. 

Op dit station kom je terecht in een fijn team onder leiding van een betrokken manager. In overleg word je ingezet op verschillende dagen & diensten, kortom een werkplek met ‘reuring’!

Profiel medewerker tankstation Krabbendijke:

  • Ervaring op een tankstation, met horeca-werkzaamheden of in de verkoop;
  • Je weet van aanpakken, pakt alle taken met plezier op en de afwisseling in werkzaamheden past jou;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen & diensten (06:00 – 14:00 / 08:00 – 16:00 / 12:00 – 20:00 / 14:00 – 22:00 / 22:00 – 06:00)
  • Je bent enthousiast en behulpzaam, je merkt klanten op, helpt graag en bent een teamplayer;
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.