Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmedewerker tankstation | 8-24 uur | Venlo

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en op zoek naar een leuke werkplek? In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer en inzetbaar van maandag t/m vrijdag?

Dan ben jij de nieuwe medewerker voor dit mooie vernieuwde station!

Voor een klant met een locatie langs de snelweg bij Venlo zoeken wij een nieuwe collega. Het gaat om een station dat recent door onze klant is overgenomen, verbouwd en heropend. Het tankstation heeft en shop met bakery en is 24/7 open. Wanneer je op dit station aan de slag gaat werk je zowel achter de kassa als in de shop en in de bakery. Samen met het team pak je alle werkzaamheden op en zorg je voor een schoon en opgeruimd tankstation!

Profiel verkoop- en foodmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of in de horeca;
  • Je weet van aanpakken, diensten achter de kassa, werken in de bakery en het netjes en schoonhouden van het tankstation, jij pakt alle werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) beschikbaar en inzetbaar op de verschillende diensten, dag, avond & nacht;
  • Enthousiast & gastvrij, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van eigen vervoer om de locatie te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.