Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht medewerker tankstations | Breda, Eindhoven, Den Bosch

Terug

Wil je werken op de momenten dat het jou past? Het aantal uren per week werken wat jij nodig hebt? Ben je flexibel, gastvrij, graag bezig en past het werken op een tankstation jou? 

Dan ben jij de pompkracht die wij zoeken in Noord-Brabant!

Voor onze klanten met tankstations rondom Den Bosch, Breda, Eindhoven zoeken wij hulp! We zijn op zoek naar een pompkracht, iemand die verschillende tankstations wil helpen door er diensten in te vullen.

In de regio gaat het om verschillende tankstation. Locaties aan de doorgaande weg, pompstations in de wijk en 24/7 geopende snelweg stations met alles er op en er aan. Tankstations vragen ons om hulp voor verschillende diensten en we plannen jou in op basis van jouw eigen beschikbaarheid. Wanneer je als pompkracht op locatie komt om een dienst te werken word je ingezet als servicemedewerker. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een opgeruimde winkel, maakt klanten wegwijs en houdt het tankstation schoon.

Op grote stations werk je vaak samen met meerdere collega’s, word je op op een kleiner tankstation ingezet run je het grootste deel van je dienst het station zelfstandig.

Profiel medewerker pompkracht:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, kassawerkzaamheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende diensten & dagen (bijvoorbeeld: 06:00 en 14:00, 10:00 – 18:00, 15:00 – 23:00 en of 22:00 – 06:00 uur) ook het werken op wisselende stations past jou;
  • Enthousiast en vriendelijk, jij bent graag gezien op de tankstations in de regio en voelt je thuis in elk team;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk: je vindt snel je weg op een nieuwe locatie en bent zelfredzaam;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, alleen met eigen vervoer kunnen we jou op verschillende stations in de regio plannen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.