Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Nachtmedewerker tankstation | 24 uur | Wilp

Terug

Ben jij een echt nachtdier en op zoek naar een werkplek voor in de avond en nacht? Lijkt het je leuk om op een tankstation aan de snelweg aan de slag te gaan, kun je goed zelfstandig werken en ben je meerdere nachten per week beschikbaar?

Dan ben jij de nachtwacht voor dit tankstation bij Wilp

Voor een tankstation langs de snelweg ter hoogte van Wilp zoeken wij een collega voor het werken van nachtdiensten. Je werkt diensten van 22:00 – 06:00 en werkt meerdere nachten per week. Tijdens de dienst werk je zelfstandig en help je klanten met afrekenen, doe je voorbereidende werkzaamheden in de bakery en houdt je de obri (het gedeelte achter veiligheidsglas waar je in de nacht werkt) schoon en op orde. 

Profiel nachtdienst medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel- en verkoopwerkzaamheden; 
  • Verantwoordelijk & zelfstandig: in de nacht werk je alleen, jij kunt goed zelfstandig werken en verricht alle taken nauwkeurig;
  • Je bent meerdere nachten per week inzetbaar, ook in het weekend, van 22:00 – 06:00 uur;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, het tankstation ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.