Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 8 – 32 uur per week | Bladel A67

Terug

Houd jij van afwisseling en is inzet achter de kassa én in de horeca jou op het lijf geschreven? Heb je graag klantcontact en ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe medewerker voor deze locaties langs de snelweg bij Bladel

Voor onze klant met 2 mooie locaties langs de snelweg bij Bladel zoeken wij collega’s ter aanvulling van het team. Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden. Wil je 8 of 32 uur per week aan de slag? Beide kan! Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar.

Deze locaties liggen langs de snelweg A67 tegenover elkaar en zijn 7 dagen per geopend tussen 06:00 – 21:00. Naast tanken kunnen klanten hier terecht in de shop met ruim assortiment en luxe bakery. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet op één van de locaties en werk je als servicemedewerker tankstation. Dit betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden oppakt: Je helpt klanten, draait kassadiensten, zorgt voor een goedgevulde shop, maakt smakelijke gerechten in de bakery en samen met de collega’s houd je het tankstation opgeruimd & schoon.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met horeca-werkzaamheden;
  • Je bent klantgericht, gaat graag met mensen om en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen (ma – zo) per week inzetbaar op verschillende diensten, bijvoorbeeld 05:30 – 13:30, 06:00 – 14:00 of 13:00 – 21:00 uur;
  • Je weet van aanpakken, of je nou verantwoordelijk bent voor het eten & drinken of juist in de shop aan het werk bent, jij gaat enthousiast met de werkzaamheden aan de slag;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, deze locaties ligt aan de snelweg en zijn alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.