Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 20 – 32 uur | Bergen op Zoom

Terug

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een leuke werkplek? Zoek je afwisseling in werk, collega’s en in klanten? Heb je ervaring met kassa, verkoop en/of horeca en lijkt het jou leuk om op een tankstation aan het werk te gaan?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor dit station langs de snelweg bij Bergen op Zoom

Deze locatie ligt langs de snelweg en is 7 dagen per week, dag & nacht geopend. Het station heeft naast een ruime shop ook een luxe bakery waar klanten terecht kunnen voor verschillende broodjes, snacks, warme gerechten & koffie. Het is een drukbezocht station met veel verschillende klanten: vakantiegangers, vrachtwagenchauffeurs en zakelijke reizigers. 

Je gaat op het station aan de slag in een groot team onder leiding van een betrokken manager. Wanneer je op de dag werkt ben je dus vaak samen met andere collega’s aan het werk. Er zijn verschillende diensten op het station in de shop, achter de kassa of in de bakery. In overleg word je op deze diensten in gepland.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, met kassa-handelingen of in de verkoop;
  • Flexibel: je bent inzetbaar op verschillende dagen (van maandag tot en met zondag)en diensten (bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur), ook het werken op verschillende afdelingen past jou;
  • Enthousiast en behulpzaam, je hebt aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je bent zelfstandig en werkt verantwoordelijk, jij weet van aanpakken en gaat nauwkeurig met alle werkzaamheden aan de slag.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.