Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 16 uur | Roosendaal

Terug

Op zoek naar een werkplek voor 1 a 2 dagen per week? Ben je flexibel inzetbaar en heb je ervaring met verkoop- of kassawerkzaamheden?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit station in Roosendaal

Voor onze klant met een locatie in Roosendaal zijn we op zoek naar aanvulling van het team. Het is een overzichtelijk druk station aan de doorgaande weg. Klanten kunnen hier tanken, de auto wassen en terecht in de shop voor diverse items. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet als servicemedewerker en werk je veelal zelfstandig. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt het tankstation schoon. Het station is 7 dagen per week geopend van 06:00 – 23:00 uur en je werkt in wisseldiensten.

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met drukke kassa- en verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week inzetbaar op een vroege (06:00 – 14:30) of late (14:30 – 23:00) dienst, ook in het weekend;
  • Je bent enthousiast en weet van aanpakken, je gaat met plezier met alle voorkomende werkzaamheden aan de slag;
  • Vriendelijk & gastvrij, je helpt klanten met een glimlach en zij komen graag terug op het station.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.