Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakerymedewerker tankstation | 24 uur per week | Bladel

Terug

Heb jij affiniteit met eten & drinken, ervaring in de verkoop en ben je beschikbaar voor een nieuwe werplek? Ga je graag aan de slag in een gezellig team en past het werken op een tankstation jou? 

Dan ben jij de nieuwe bakery-collega voor dit tankstation!

Dit tankstation in Bladel ligt aan een doorgaande weg en kent veel vaste klanten. Het station is recent verbouwd en wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt. De locatie heeft een kleine shop met bakery. We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor in de bakery. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00 uur. Vanuit de bakery zorg je voor belegde broodjes, warme dranken & snacks. Ook houd je de bakery schoon & op orde. Samen met jouw collega's zorg je voor een nette winkel, het verwerken van de vracht en het schon en op orde houden van het tankstation. Indien nodig spring je bij en draai je kassa-diensten.

Profiel medewerker tankstation Bladel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca/catering of je staat open voor een nieuwe uitdaging waar eten & drinken centraal staat;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 09:30 – 15:00 uur, indien nodig ben je beschikbaar voor inzet achter de kassa tussen 06:00 – 23:00 uur;
  • Enthousiast en behulpzaam: je merkt klanten op, helpt graag en kunt met mensen omgaan;
  • Je werkt nauwkeurig, volgt hygiene-regels en procedures en de bakery alleen runnen is voor jou geen probleem.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.