Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 24 uur | Gilze

Terug

Wil jij aan de slag op een werkplek met reuring in een leuk team waar klantcontact centraal staat? Ben je geïnteresseerd in kassa, winkel en horeca werkzaamheden? Heb je een rijbewijs, eigen vervoer en ga je graag aan de slag op een tankstation?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze locatie langs de snelweg bij Gilze

Dit station ligt langs de snelweg A58 en is 24/7 geopend. Het is een drukbezocht station met ruime shop en bakery. Op deze locatie ga je aan de slag als allrondmedewerker tankstation. Dit betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden oppakt. Je helpt klanten, draait kassa-diensten, verricht bakery-werkzaamheden en zorgt samen met jouw collega’s voor een goedgevulde shop en een opgeruimd & schoon tankstation.

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation in de verkoop of horeca;
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende dagen & diensten, ook het werken van nachten en in het weekend hoort hierbij;
  • Enthousiast en behulpzaam, je hebt aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je weet van aanpakken, diensten achter de kassa, in de shop of bakery – jij gaat overal actief mee aan de slag.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.