Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 8 – 38 uur per week | Apeldoorn A50

Terug

Is flexibel werken zowel in werktijden, werkdagen als werkzaamheden jou op het lijf geschreven? Heb je ervaring op het tankstation, in de horeca of verkoop en ben je klantvriendelijk?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation langs de snelweg A50

Voor onze klant met een mooie locatie langs de snelweg zoeken wij versterking voor het team. Op dit moment zijn er meerdere mogelijkheden. Zoek je werk voor 16, 24 of 32 uur, wil je vast of flexibel aan de slag? Beide kan, solliciteer en maak jouw wensen kenbar!

Dit station is 24/7 geopend, de locatie heeft een ruime shop met hierin een bakery. Ga je op dit station aan de slag, dan word je ingezet op de verschillende afdelingen. Je helpt klanten met afrekenen en hun vragen, verricht werkzaamheden in de shop (vullen, opruimen & schoonmaken), zorgt voor lekker eten & drinken vanuit de bakery en houdt samen met jouw collega's het tankstation en terrein schoon en op orde.

Je wordt flexibel ingezet op verschillende dagen & diensten, we zoeken dan ook iemand die 7 dagen per week beschikbaar is en die het werken in ploegendiensten past.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, met verkoopwerkzaamheden of in de horeca;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op dag, avond en nachtdiensten;
  • Je weet van aanpakken, drukte in de shop, reuring in de bakery en de afwisseling van diensten – dit alles is voor jou geen probleem;
  • Enthousiast en klantvriendelijk, je helpt iedere klant met een glimlach en zorgt voor een goede sfeer op het station;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation in een ander deel van Nederland: ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.