Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 24 uur | Esso Scherpenzeel

Terug

Wil jij aan het werk op een leuke gemoedelijke locatie met een groot sociaal karakter? Ben je flexibel inzetbaar en goed in staat om zelfstandig te werken?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor Esso Scherpenzeel

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega ter aanvulling van het team. Het is een overzichtelijk tankstation met een kleine shop, klanten kunnen hier 7 dagen per week terecht tussen 06:00 – 21:00 uur. We kunnen hulp gebruiken voor 16, 24 of 30 uur per week, solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Op het station word je ingezet als verkoopmedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten aan de kassa en met vragen, zorgt voor een goedgevulde en schone shop en ook van buiten houd je het tankstation& terrein op ode. Op dit station werk je vaak zelfstandig, je opent de locatie om 06:00 uur, of begint later op de dag en sluit het station af om 21:00 uur. We zoeken dan ook iemand die goed in staat is om de locatie alleen draaiende houden!

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, of elders in de verkoop of met klantcontact;
  • Vriendelijk & gastvrij, jij herkent jouw vaste klanten en helpt iedereen met een glimlach;
  • Je bent verantwoordelijk en werkt nauwkeurig, de locatie zelfstandig draaien is voor jou geen enkel probleem;
  • Flexibel, jij bent 7 dagen per week inzetbaar (ook in het weekend) en inzetbaar op diensten van 06:00 – 13:30 en/of 13:30 – 21:00 uur.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.