Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation Oud-Beijerland | 16 – 24 uur per week

Terug

Lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan op een tankstation? Ben jij meerdere dagen per week beschikbaar, heb je ervaring met klantcontact en is flexibele inzet voor jou geen probleem?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe medewerker voor dit station

Voor een klant met een tankstation in Oud-Beijerland zoeken wij collega’s. Deze locatie ligt aan een doorgaande weg en kent veel vaste klanten. Het wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt. Op deze locatie ga je aan de slag als servicemedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op: je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een goedgevulde & opgeruimde shop en houdt samen met je collega’s het tankstation van schoon en op orde. Natuurlijk heb je aandacht voor iedere klant en werk je op een fijne manier samen met jouw collega’s.

Het station is 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur en je werkt wisselende diensten op verschillende dagen.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel: je bent inzetbaar op verschillende dagen (van maandag tot en met zondag) en diensten;
  • Je bent enthousiast en behulpzaam: klanten worden door jou opgemerkt, je helpt graag en werkt met een glimlach;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk: Je weet van aanpakken, werkt nauwkeurig en bent in staat om zelfstandig het tankstation draaiende te houden.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.