Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 16 uur per week | Den Bosch

Terug

Zoek je werk voor één tot twee dagen in de week? Heb je ervaring met verkoopwerkzaamheden en ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag?

Dan ben jij de collega die we zoeken voor deze BP in den Bosch

Dit tankstation ligt aan de doorgaande weg en is 7 dagen per week geopend van 06:00 – 23:00. Het station wordt gerund door een klein en zelfstandig team, ter aanvulling van het team zoeken we een collega voor 1 a 2 diensen per week. Vooral van maandag t/m vrijdag, indien nodig spring je ook een keer bij in het weekend. Op het station ga je aan de slag als servicemedewerker en werk je veel van de diensten zelfstandig.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop-, kassa- of winkelwerkzaamheden;
  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:00 of van 14:00 – 23:00 uur;
  • Enthousiast en behulpzaam, je merkt klanten op, helpt graag en kunt met mensen omgaan;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk: je werkt nauwkeurig en kunt goed zelfstandig werken, de locatie alleen runnen is voor jou geen probleem.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.