Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 32 uur per week | Hoevelaken A1

Terug

Houd jij van afwisseling, heb je graag contact met mensen en ben je per direct beschikbaar? Ervaring in de verkoop of horeca en spreekt het werken op een tankstation jou aan?

Solliciteer dan nu en wordt onze nieuwe collega in Hoevelaken!

Voor een klant met een tankstation aan de A1 bij Hoevelaken zoeken wij een nieuwe collega voor 32 uur per week. Het is een mooi overzichtelijk station met een shop en luxe bakery, de locatie is 24/7 geopend en klanten kunnen terecht voor een ruim assortiment. Wanneer je aan de slag gaat op deze locatie word je ingezet als echte allrounder. Tijdens de kassa- en shopdiensten help je klanten aan aan de kassa, zorg je voor een goedgevulde shop en houdt je het tankstation opgeruimd en schoon. Wanneer je in de bakery wordt ingepland zorg je voor smakelijke gerechten, zoals belegde broodjes, warme snacks, lekkere koffie en verse jus d’orange. Ook hier volg je het schoonmaakrooster en houd je alles netjes. 

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca werkzaamheden; 
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende dagen & diensten, ook de afwisseling in werkzaamheden past goed bij jou;
  • Je bent vriendelijk, communicatief vaardig en zorgt voor een goede sfeer op locatie en in het team;
  • Actief & behulpzaam, je gaan enthousiast met de werkzaamheden en de slag en helpt iedere klant met plezier;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer, dit station langs de snelweg is alleen met eigen vervoer te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.