Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | medewerker tankstation 8 – 38 uur | regio Utrecht

Terug

Op zoek naar werk voor de dagen waarop jij beschikbaar bent? Ben je gastvrij, graag bezig en past het werken op een tankstation jou? Heb je ervaring met kassa- of verkoopwerkzaamheden en vind je dertig minuten enkele reisafstand goed te doen?

Dan ben jij de nieuwe pompkracht in regio Utrecht

Voor onze klanten met tankstations in de omgeving van Utrecht zoeken wij hulp! We zijn op zoek naar een nieuwe pompkracht, iemand die verschillende tankstations wil helpen door er diensten in te vullen.

Rondom Utrecht gaat het om tankstations aan de doorgaande weg, pompstations in de wijk en 24/7 geopende snelweg stations met alles er op en er aan. Wanneer je als pompkracht op locatie komt om een dienst te werken word je ingezet als verkoop- en servicemedewerker. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een opgeruimde winkel, maakt klanten wegwijs en houdt het tankstation schoon.

Op grote stations werk je vaak samen met meerdere collega's, word je op op een kleiner tankstation ingezet run je het grootste deel van je dienst het station zelfstandig.

Profiel tankstation medewerker pompkracht:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, kassawerkzaamheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende diensten & dagen (bijvoorbeeld: 06:00 en 14:00, 10:00 – 18:00, 15:00 – 23:00 en of 22:00 – 06:00 uur) ook het werken op wisselende stations past jou;
  • Enthousiast en vriendelijk, jij bent graag gezien op de tankstations in de regio en voelt je thuis in elk team;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk: je vindt snel je weg op een nieuwe locatie en bent zelfredzaam;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, alleen met eigen vervoer kunnen we jou op verschillende stations in de regio plannen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.