Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstations regio Gorinchem | Pompkracht

Terug

Heb jij graag de controle over jouw eigen (werk)agenda? Ben je op zoek naar werk voor dagen waarop jij beschikbaar bent? Actief, graag bezig en klantvriendelijk? In het bezit van eigen vervoer en is een half uur reistijd voor jou goed te doen?

Dan ben jij de pompkracht medewerker voor tankstations in omgeving GorinchemVoor onze klanten met tankstations in regio groot Gorinchem langs de A27, A2, A15 en aan de doorgaande weg zoeken wij collega’s.

We zoeken een nieuwe pompkracht collega. Iemand die verschillende tankstations helpt en verschillende diensten invult. Het gaat om verschillende soorten locaties; tankstations aan de doorgaande weg, pompstations in de wijk en 24/7 geopende snelweg stations met alles er op en er aan. Wanneer je als pompkracht op locatie komt om een dienst te werken word je ingezet als verkoopmedewerker. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een opgeruimde winkel, maakt klanten wegwijs en houdt het tankstation schoon. Op grote stations werk je vaak samen met meerdere collega’s, word je op een kleiner tankstation ingezet run je het grootste deel van je dienst het station zelfstandig.

Hoe ziet jouw werkweek eruit? Dat bepaal jij! Wij zoeken diensten op de dagen waarop jij beschikbaar bent en op locaties die binnen de door jouw aangegeven reisafstand liggen.


Profiel tankstation medewerker pompkracht:

  • Ervaring op een tankstation, in een winkel of met kassa-handelingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar op diensten. Bijvoorbeeld van 06:00 en 14:00, 10:00 – 18:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur, ook ben je af en toe inzetbaar in het weekend;
  • Enthousiast en vriendelijk, jij bent graag gezien op de tankstations in de regio en voelt je thuis in elk team;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk: je vindt snel je weg op een nieuwe locatie en bent zelfredzaam;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, alleen met eigen vervoer kunnen we jou op verschillende stations in de regio plannen.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113536