Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Muiden | Medewerker tankstation

Terug

Sta jij open voor een nieuwe werkplek en ben jij beschikbaar? Heb je graag klantcontact en ervaring met kassa-werk? Ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor deze mooie locatie langs de snelweg bij MuidenVoor deze snelweglocatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een groot station met een ruime shop met hierin verschillende horeca-concepten: een bakery, een dunkin donuts en een gyros bar. Een grote drukke locatie dus, hier is volop reuring en gaat het werk 24/7 door! Op dit station ga je aan de slag als verkoopmedewerker tankstation: Je draait kassa, verwerkt de vracht, vult schappen, helpt klanten en houdt het tankstation schoon & opgeruimd. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland.

Liggen jouw ambities bij horeca-werk? Laat dit dan weten, dan kijken we graag samen met jou naar inzet in de bakery.


Profiel medewerker tankstation Muiden:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van onder meer 06:00 – 14:00, 12:00 – 18:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur, ook in het weekend;
  • Vriendelijk & gastvrij: jij werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station;
  • Betrouwbaar & nauwkeurig, jij verricht netjes alles werkzaamheden en we kunnen op jou rekenen;
  • In het bezit van een rijbewijs en je beschikt dagelijks over eigen vervoer.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113452