Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Maasbree | Medewerker tankstation

Terug

Ben jij op zoek naar een leuke dynamische werkplek? Krijg je energie van samenwerken en klantcontact en ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer? Wil je meerdere dagen per week werken of juist op zoek naar een leuke weekendbaan?

Dan ben jij de medewerker tankstation die deze locatie zoekt!Voor een klant met een locatie langs de snelweg A67 bij Maasbree zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation24
Weekendmedewerker tankstation16
Vacatures tankstation Maasbree


Het gaat om een drukke locatie langs de snelweg, het station is 24/7 geopend en in de shop is een mooie bakery aanwezig.


Op het station werk je als allround medewerker tankstation. Je helpt klanten afrekenen, houdt de shop strak bij, werkt in bakery, neemt de vracht aan en loopt de buiten ronde. Kortom, je pakt alle werkzaamheden op! Een leuke werkplek met reuring. Op het tankstation wordt 7 dagen per week gewerkt en word je ingepland op verschillende dagen & diensten.


Profiel medewerker tankstation Maasbree:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, winkel, kassa, supermarkt, horeca of versafdeling;
  • Je weet van aanpakken en beleeft plezier aan de drukkere momenten. De afwisseling in taken doet je goed;
  • Meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 13:00 – 21:00, 14:00 – 22:00 of 22:00 – 06:00), wil je als weekendmedewerker aan de slag dan ben je in het weekend beschikbaar;
  • Je bent enthousiast en behulpzaam. Je merkt klanten op en helpt graag;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113488