Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Hoevelaken | Medewerker tankstation

Terug

Beschikbaar voor een leuke werkplek in een dynamische omgeving? Op zoek naar een afwisselende werkplek waar je kassa, winkel en horecawerk afwisselt en ben je in bezit van rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de nieuwe collega voor tankstation Hoevelaken

Voor een klant met een tankstation aan de A1 bij Hoevelaken zoeken wij:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation24
Nachtmedewerker tankstation24
Vacature tankstation Hoevelaken

Deze locatie ligt langs de snelweg A1 en is dag en nacht geopend. Het is een mooi overzichtelijk station met een shop en luxe bakery. Wanneer je aan de slag gaat op deze locatie word je ingezet als echte allrounder. Tijdens de kassa- en shopdiensten help je klanten aan aan de kassa, zorg je voor een goedgevulde shop en houdt je het tankstation opgeruimd en schoon. Wanneer je in de bakery wordt ingepland zorg je voor smakelijke gerechten, zoals belegde broodjes, warme snacks, lekkere koffie en verse jus d’orange. Ook hier volg je het schoonmaakrooster en houd je alles netjes.

Ben jij een echte nachtbraker en op zoek naar werk voor in de avond & nacht. Op dit station zijn we ook op zoek naar iemand die ingezet kan worden in de nacht. Tijdens deze nachtdiensten werk je vanuit de obri (het gedeelte achter veiligheidsglas waar je in de nacht werkt). Je helpt klanten met afrekenen, verricht voorbereidende werkzaamheden voor de bakery en indien nodig houd je het tankstation op orde.

Profiel medewerker tankstation Hoevelaken:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca werkzaamheden; 
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende dagen, ook in het weekend. Inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:00, 12:00 – 20:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur;
  • Actief & behulpzaam, je gaan enthousiast met de werkzaamheden en de slag en helpt iedere klant met plezier;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113339