Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zevenbergen | Medewerker tankstation

Terug

Zoek je werk, part time of fulltime, in een leuk team waar klantcontact centraal staat? Ben je geïnteresseerd in kassa, winkel en horeca werkzaamheden? Heb je je rijbewijs, eigen vervoer en wil je aan de slag?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze locatie bij Zevenbergen.


Deze locatie ligt langs de snelweg A16 bij Zevenbergen en is 24/7 geopend. Het is een groot druk tankstation met volop reuring. Er is een ruime shop waar klanten terecht kunnen voor verschillende artikelen en een uitgebreid horeca assortiment. Op dit station kan je aan de slag als fuel en servicemedewerker. Je helpt dan klanten aan de kassa, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt het tankstation schoon en op orde. Ga jij liever aan de gang in de horeca, dan zetten we je in als bakerymedewerker. Wanneer je in de bakery werkt zorg je onder andere voor smakelijke gerechten, goede snacks en warme dranken. Ook hier houd je de boel schoon & op orde.

Interesse in een partime of fulltime baan? Er zijn verschillende mogelijkheden: 16, 24 of 32 uur per week. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Profiel medewerker tankstation Zevenbergen:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, kassa, winkel, supermarkt, horeca of vers werkzaamheden;
  • Je bent inzetbaar op verschillende dagen (van maandag tot en met zondag)en diensten (bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur);
  • Enthousiast en behulpzaam. Je merkt klanten op, helpt graag en kunt met mensen omgaan;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk. Je pakt aan, veiligheidsvoorschriften volg je op en je werkt nauwkeurig;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113325