Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nijmegen | Medewerker tankstation

Terug

Woon jij in Nijmegen en ga je graag aan het werk op een tankstation bij jou in de stad? Ben je stressbestendig en past een werkplek met afwisseling jou?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation in Nijmegen


Dit tankstation ligt aan de doorgaande weg in Nijmegen en is dag & nacht geopend. Het is een drukbezocht station, met shop, bakery en pakketpunt. Op deze locatie is altijd reuring, ook ’s nachts. We zijn dan ook op zoek naar iemand die niet onder de indruk is van een lange rij aan de kassa en het hoofd koel houdt!

Wanneer je op dit tankstation aan het werk gaat word je ingezet als allroundmedewerker. Je helpt klanten, rekent de brandstof af, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt samen met de collega’s het tankstation schoon & op orde.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (maandag t/m zondag) inzetbaar op dag-, avond- en nachtdiensten, werken volgens een wisselend rooster past jou;
  • Je bent een aanpakker, gaat enthousiast met alle werkzaamheden aan de slag en werkt nauwkeurig;
  • Enthousiast, klantvriendelijk en prettig in de omgang.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113550