Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Weert | Medewerker tankstation

Terug

Ga jij graag aan de slag op een werkplek met afwisselende werkzaamheden in de winkel, aan de kassa of in de bakkerij? Ben jij meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en vind je het leuk om aan de slag te gaan op een plek waar klantcontact centraal staat?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze locatie langs de snelweg bij Weert


Voor een klant een mooi tankstation zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation16, 24, 32, 40
Nachtmedewerker tankstation16 – 24
Weekendmedewerker tankstation8 – 16
Vacatures tankstation Weert aan de A2

We zoeken nieuwe collega’s in een actief team. Het gaat om een grote locatie met shop, luxe bakery en restaurant. Op dit tankstation staat beleving centraal, dit betekent dat klanten terecht kunnen voor een uitgebreid shop-assortiment, smakelijke gerechten en mooie cadeaus.

Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je als echte allrounder ingezet, je werkt achter de kassa en in de shop, maakt warme snacks en lekkere koffie en zorgt samen met jouw collega’s voor een opgeruimd en schoon tankstation. Deze locatie is 24/7 open, in overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland.


Profiel tankstation medewerker Weert:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of in de verkoop/horeca;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) inzetbaar op verschillende dagen & diensten, ook de afwisseling in taken past jou;
  • Je weet van aanpakken en gaat enthousiast met alle werkzaamheden aan de slag, hierbij houd je aandacht voor iedere klant;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, dit station ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113327