Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Utrecht | Servicemedewerker tankstation

Terug

Ben jij op zoek naar afwisselend werk in een levendige omgeving? Beschikbaar en ga jij graag aan de slag op een tankstation?

Dan ben jij binnenkort de collega voor dit station in Utrecht


Voor een klant met een tankstation in Utrecht zoeken wij een nieuwe collega. Het gaat om een druk tankstation aan de doorgaande weg. De locatie is open van 06:00 – 23:00 uur en je werkt diensten van 06:00 – 15:00 of 15:00 -23:00 uur. Je gaat aan de slag als servicemedewerker tankstation, dit betekent dat je klanten helpt, kassa-handelingen verricht, zorgt voor een goedgevulde shop en de winkel en het terrein netjes en schoon houdt. Op dit station werk je zelfstandig en zeker in de spitstijden is het druk. We zijn dan ook op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en niet onder de indruk is van drukte en een lange rij aan de kassa.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop-, kassa-, en winkelwerkzaamheden;
  • Je weet van aanpakken, bent enthousiast en houdt ook bij drukte het hoofd koel;
  • Inzetbaar op verschillende dagen (ook in het weekend) op diensten tussen 06:00 -23:00 uur;
  • Je werkt nauwkeurig, volgt veiligheidsvoorschriften op en bent goed in staat om het tankstation zelfstandig draaiend te houden.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113531