Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oegstgeest | Verkoop- en foodmedewerker tankstation

Terug

Ga jij graag aan de slag op een plek waar omgang met mensen & klantcontact centraal staat? Ben jij beschikbaar voor een leuke nieuwe werkplek en meerdere dagen per week flexibel inzetbaar? In het bezit van rijbewijs & eigen vervoer?

Dan ben jij de nieuwe medewerker voor dit tankstation!Voor een klant met een locatie langs de snelweg bij Oegstgeest zoeken wij een nieuwe collega. Het gaat om een mooie grote locatie met ruime shop en bakery. Het station is 24/7 geopend en je gaat hier aan de slag als echt allrounder. Je draait kassadiensten, werkt in de bakery en zorgt samen met jouw collega’s voor en goedgevulde shop en opgeruimd tankstation. Diensten op dit station zijn bijvoorbeeld van 06:00 – 14:00, 10:00 – 18:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur. Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden voor het aantal te werken uren, zoek je werk voor 16 uur per week of juist voor 32 uur. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!


Profiel verkoop- en foodmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of in de horeca;
  • Je weet van aanpakken, diensten achter de kassa, werken in de bakery en het netjes en schoonhouden van het tankstation, jij pakt alle werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) beschikbaar en inzetbaar op de verschillende diensten, dag, avond & nacht;
  • Enthousiast & gastvrij, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van eigen vervoer om de locatie te bereiken.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113544