Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bladel | Medewerker tankstation

Terug

Zoek jij werk voor een aantal dagen per week? Ga je graag aan de slag in een gezellig team en past het werken op een tankstation jou? Wil je graag als verkoopmedewerker aan de slag, of ben je juist op zoek naar een werkplek in de horeca?

Misschien ben jij dan binnenkort de nieuwe collega voor deze locatie in Bladel?

Dit tankstation in Bladel ligt aan een doorgaande weg en kent veel vaste klanten. Het station is recent verbouwd en wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt. De locatie heeft een kleine shop met bakery. We zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s ter aanvulling van het team. Je kunt hier aan de slag als servicemedewerker. Werk jij graag met eten & drinken en spreekt werken in de bakery jou aan, dan zetten we jou graag in in als bakerymedewerker.

Profiel medewerker tankstation Bladel:

  • Ervaring op een tankstation, met kassa- en verkoopwerkzaamheden of in de horeca;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 of 14:30 – 23:00 uur, ook af en toe in het weekend, ga je in de bakery aan de slag dan ben je beschikbaar van ma – vrij tussen 09:30 – 15:00 uur;
  • Enthousiast en behulpzaam: je merkt klanten op, helpt graag en kunt met mensen omgaan;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Je pakt aan, veiligheidsvoorschriften volg je op en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113346