Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amersfoort | Medewerker tankstation

Terug

Beschikbaar, in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer? Meerdere dagen per week flexibel inzetbaar voor kassa-, horeca en/of winkelwerkzaamheden? Vriendelijk, enthousiast en op zoek naar een leuke nieuwe werkplek?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation langs de snelweg bij Amersfoort


Voor dit tankstation langs de snelweg A1 bij Amersfoort zoeken wij nieuwe collega’s. Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden. Of je nou werk zoekt voor 1 dag of voor meerdere dagen, je het liefste winkelwerk aan de kassa verricht of juist op zoek bent naar een afwisselende functie achter de kassa én in de bakery. Er zijn verschillende mogelijkheden, solliciteer en maak jouw wens kenbaar!

Deze locatie ligt langs de snelweg en is 24/7 geopend, het tankstation heeft een shop met hierin een mooie bakery. Klanten kunnen terecht voor een ruim assortiment en lekkere smakelijk eten. Op deze locatie kan je aan de slag als fuel en servicemedewerker, werk jij graag met eten en drinken dan ga jij misschien wel aan de slag als bakerymedewerker. Houd je van afwisseling dan word je ingezet op beide afdelingen.


Profiel tankstation medewerker Amersfoort:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoopwerkzaamheden of in de horeca;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 uur en 22:00 – 06:00. Ook ben je bereid om in het weekend te werken;
  • Enthousiast en klantvriendelijk: je gaat enthousiast met de werkzaamheden aan de slag en helpt klanten met plezier;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation in een ander deel van Nederland: ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113484