Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oostzaan | Verkoopmedewerker tankstation

Terug

Beschikbaar en op zoek naar een leuke nieuwe werkplek? Meerdere dagen per week inzetbaar voor kassa-, horeca en/of winkelwerkzaamheden en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation langs de snelweg bij Oostzaan


Voor onze klant met een tankstation langs de snelweg A9 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden. Of je nu werk zoekt voor één of meerdere dagen, je het liefste winkelwerk aan de kassa verricht of juist op zoek bent naar een afwisselende functie achter de kassa én in de bakery. Er zijn verschillende mogelijkheden, solliciteer en maak jouw wens kenbaar!

Deze locatie is 24/7 geopend, het tankstation heeft een shop met hierin een mooie bakery. Klanten kunnen terecht voor een ruim assortiment en smakelijk eten. Op dit station kan je aan de slag als fuel en servicemedewerker. Werk jij graag met eten en drinken dan kan je ook als bakerymedewerker worden ingezet. Houd je van afwisseling dan werk je op beide afdelingen.


Profiel tankstation medewerker:

  • Ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 uur en 22:00 – 06:00. Ook ben je bereid om in het weekend te werken;
  • Verantwoordelijk en enthousiast. Je pakt alle voorkomende werkzaamheden op, werkt nauwkeurig en helpt mensen met plezier;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation in een ander deel van Nederland: ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113538