Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bladel | Servicemedewerker tankstation

Terug

Ben jij beschikbaar voor een nieuwe werkplek? Spreekt de afwisseling van verschillende werkzaamheden jou aan en ben jij klantgericht?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega van dit tankstation!Voor onze klant met 2 mooie locaties langs de snelweg bij Bladel zoeken wij collega’s. Beide locaties zijn 7 dagen per geopend tussen 06:00 – 21:00. Naast tanken kunnen klanten terecht in de ruime shop met luxe bakery. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet op één van de locaties en werk je als servicemedewerker tankstation. Dit betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden oppakt: Je helpt klanten, draait kassadiensten, zorgt voor een goedgevulde shop, maakt smakelijke gerechte in de bakery en samen met de collega’s houd je het tankstation opgeruimd & schoon.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met horeca-werkzaamheden;
  • Je bent klantgericht, gaat graag met mensen om en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen (ma – zo) per week inzetbaar op verschillende diensten, bijvoorbeeld 05:30 – 13:30, 06:00 – 14:00 of 13:00 – 21:00 uur;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, deze locaties ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113326