Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Etten-Leur | Verkoopmedewerker tankstation

Terug

Past het werken op een tankstation jou? Op zoek naar een leuke werkplek in een fijn team waar jouw werk wordt gewaardeerd? Heb je graag contact met klanten en haal je plezier uit het combineren van verschillende werkzaamheden?

Dan ben jij de medewerker voor deze locatie in Etten-Leur
Voor een klant met een locatie in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Dit tankstation ligt aan de doorgaande weg en is 7 dagen per week geopend van 06:00 – 23:00. Het station wordt gerund door een fijn team en een betrokken manager. Op dit station word je ingezet als een echte allrounder en pak je alle werkzaamheden op: kassa, shop, bakery, buiten ronde en vracht. We zijn op zoek naar versterking voor 2 a 3 dagen per week, in overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland.


Profiel tankstation medewerker Etten-Leur:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, met winkelwerkzaamheden of in de horeca;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 uur of van 14:30 – 23:00 uur;
  • Je bent een doener, het combineren van verschillende taken past jou en doe je met plezier;
  • Enthousiast & klantvriendelijk, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je bent betrouwbaar, wij kunnen op jou rekenen en je gaat nauwkeurig te werk.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113549