Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Beek | Medewerker tankstation

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, weet je van aanpakken en ben je op zoek naar werk? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en interesse in een combinatie van kassa-, winkel- en horecawerk?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation langs de snelweg bij Beek

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je ingezet als allroundmedewerker en pak je alle werkzaamheden op. Je draait kassa-diensten, bereidt smakelijk eten & drinken, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt samen met jouw collega’s het tankstation schoon en op orde. Kortom, een werkplek met veel afwisseling! Momenteel kunnen we hulp gebruiken voor zo’n 24 uur per week, je werkt in wisseldiensten en kunt ingezet worden op diensten van bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur.


Profiel medewerker tankstation Beek:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met horecawerkzaamheden;
  • Je weet van aanpakken en voert de werkzaamheden nauwkeurig en met plezier uit;
  • Flexibel, meerdere dagen per week (ook in het weekend) beschikbaar en inzetbaar op vroege -, late – of nacht diensten en de afwisseling in werk past jou;
  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk, ook werk je prettig samen met jouw collega’s;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, deze locatie is alleen met eigen vervoer bereikbaar.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113548