Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Venray | Medewerker tankstation

Terug

Zoek jij een leuke nieuwe werkplek en ben jij per direct beschikbaar? Klantvriendelijk, enthousiast en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Dan ben jij de collega voor het tankstation in VenrayVoor een klant met een locatie aan de doorgaande weg in Venray zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 3 – 4 dagen per week.

Het is een overzichtelijk mooi tankstation met een kleine shop. Klanten kunnen hier 7 dagen per week terecht. Wanneer je hier aan de slag gaat werk je vooral zelfstandig: Je helpt klanten aan de kassa met het afrekenen van de tank en andere items, zorgt voor een goedgevulde en opgeruimde shop en natuurlijk houd je het tankstation schoon en op orde.

Je werkt met een klein team op locatie onder leiding van een betrokken bedrijfsleider en wordt ingezet op verschillende dagen & diensten gedurende de week,.


Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden; 
  • Je bent enthousiast en gastvrij, klanten komen graag bij jou op het station;
  • Verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 en/of 14:30 – 23:00 uur.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113527