Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Krabbendijke | Medewerker tankstation

Terug

Wil jij graag aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is? Waar verschillende mogelijkheden zijn in het aantal te werken uren, dagen en diensten? Vind jij het leuk om kassa, winkel en horecawerkzaamheden te combineren én ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation bij KrabbendijkeVoor een klant met een locatie langs de snelweg A58 bij Krabbendijke zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation16, 24 of 32 uur
Vacatures tankstation Krabbendijke


We zoeken een enthousiaste collega ter aanvulling van het team. Wil je parttime of fulltime werken? Beide is mogelijk, solliciteer en maak je wensen kenbaar!

Het tankstation ligt aan de snelweg en is 24/7 geopend. De locatie bevat een mooie shop en bakery in. Aan de andere kant van de weg ligt het zusterstation. Op het station werk je als verkoop- en foodmedewerker tankstation. Je helpt klanten afrekenen, houdt de shop strak bij, werkt in de bakery, neemt de vracht aan en loopt de buiten ronde. Heb jij echt een passie voor het werken met eten & drinken, dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden voor volledige inzet in de horeca.

Op dit station word je ingezet op verschillende dagen & diensten, kortom een werkplek met ‘reuring’!


Profiel medewerker tankstation Krabbendijke:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, winkel, kassa, supermarkt, horeca of versafdeling;
  • Je weet van aanpakken en beleeft plezier aan de drukkere momenten. De afwisseling in taken doet je goed;
  • Flexibel: 5, 4, 3 of 2 dagen per week inzetbaar op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00, 14:00 – 22:00 en/of 22:00 – 06:00). Ook in het weekend;
  • Je bent enthousiast en behulpzaam. Je merkt klanten op en helpt graag;
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113409