Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Eemnes | Verkoopmedewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende werkplek? Beschikbaar van maandag t/m vrijdag en ga jij graag aan de slag op een mooi tankstation in een fijn team?

Dan ben jij de nieuwe verkoopmedewerker voor deze locatie in Eemnes


Voor een klant met een tankstation aan de doorgaande weg in Eemnes zijn wij op zoek naar een full-time verkoopmedewerker tankstation.

Deze locatie ligt aan de doorgaande weg en is 7 dagen per week geopend. Het tankstation heeft een ruime shop met een mooie bakery en er zijn diverse wasstraten en boxen op het terrein. Kortom een ruim station waar klanten voor alles terecht kunnen! Het station wordt druk bezocht en bevat een grote groep vaste klanten, je komt dus regelmatig dezelfde gezichten tegen.

Op dit station word je ingezet als verkoopmedewerker en werk je in wisseldiensten. De vroege dienst (06:30 – 14:15) afgewisseld met de late dienst (14:15 – 22:00). Op het tankstation is ook een bakery, dit betekent dat je eigenlijk altijd gezellig samenwerkt met een collega. Als verkoopmedewerker help je klanten, zorg je voor een goedgevulde en opgeruimde shop en houd je samen met je collega’s het tankstation schoon & opgeruimd.


Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden; 
  • Je weet van aanpakken en gaat, ook wanneer het even drukker is, enthousiast met alle werkzaamheden aan de slag;
  • Van maandag t/m vrijdag beschikbaar en inzetbaar op diensten tussen 06:30 – 22:00 uur;
  • Je bent behulpzaam, helpt klanten met plezier en werkt prettig samen met jouw collega’s.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113547