Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zeist | Shop medewerker Busteam

Terug


Als shop medewerker ga je aan de slag op tankstations in de regio om te helpen deze schoon en op orde te houden. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunende taken zoals vakken vullen, spiegelen, buitenrondes, toiletten schoonmaken, koffiemachines reinigen, etc. Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Of je nu werk zoekt voor 4 uur per week of voor 40, er is van alles mogelijk.

Zoek je werk voor halve of hele dagen op fietsafstand? Houd je van duidelijkheid, ben je graag bezig en werk je bij voorkeur – alleen of met z’n tweeën – ongestoord door? Kun je op door-de-weekse dagen tussen 8:00 – 17:00 werken? Lijkt het je dan leuk om met ons mee te gaan in de bus?

Heb je interesse? Bel ons op het onderstaande nummer. Ook kun je ons een mailtje sturen met jouw telefoonnummer (werk@pompkracht.nl), dan bellen wij jou!

Groet,

Het pompkracht Busteam Zeist
T 033-4228000

Terug naar vacature overzicht tankstations