Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bladel | Servicemedewerker tankstation

Terug

Zoek jij werk voor één of twee dagen per week? Ga je graag aan de slag in een gezellig team en past het werken op een tankstation jou?

Ben jij binnenkort de servicemedewerker voor 8 – 16 uur per week bij het tankstation te Bladel?

Dit tankstation in Bladel ligt aan een doorgaande weg en kent veel vaste klanten. Het station is recent verbouwd en wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt. De locatie heeft een kleine shop met bakery. Je gaat op dit station aan de slag als servicemedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op: kassa, klantcontact, vracht aannemen en verwerken, het tankstation schoon en netjes houden.

Profiel servicemedewerker tankstation Bladel:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa- en verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 of 14:30 – 23:00 uur, ook af en toe in het weekend;
  • Enthousiast en behulpzaam: je merkt klanten op, helpt graag en kunt met mensen omgaan;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Je pakt aan, veiligheidsvoorschriften volg je op en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113346


Terug naar vacature overzicht tankstations