Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Muiden | Tankstation medewerker

Terug

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een leuke werkplek? Een plek waar mogelijkheden zijn voor zowel parttime als fulltime werk? Heb je graag klantcontact en ervaring met kassa-werk? Ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor dit mooie tankstation bij MuidenVoor dit station langs de snelweg A1 bij Muiden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een grote snelweg locatie met een bakery. De locatie is recent verbouwd en naast de bakery is er ook een LEON en een Dunkin Donuts aanwezig op het station. Op dit station ga je aan de slag als verkoopmedewerker tankstation: Je draait kassa, verwerkt de vracht, vult schappen, helpt klanten en houdt het tankstation schoon & opgeruimd. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland.

Liggen jouw ambities bij horeca-werk? Laat dit dan weten, dan kijken we graag samen met jou naar inzet in de bakery.


Profiel verkoopmedewerker tankstation Muiden:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt;
  • Flexibel: Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van onder meer 06:00 – 14:00 en 14:00 – 22:00, ook in het weekend;
  • Vriendelijk & gastvrij: jij werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station;
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113452


Terug naar vacature overzicht tankstations