Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zaltbommel | Medewerker tankstation

Terug

Ben jij klantvriendelijk, weet je van aanpakken en ben je opzoek naar een leuke werkplek? Spreekt een combinatie van kassa, winkel en horeca werk op een tankstation jou aan en woon je in de regio Zaltbommel?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze locatie!

Voor een klant met een tankstation in Zaltbommel zoeken wij een nieuwe collega. Iemand die 16, 24 of 32 uur per week aan de slag wilt op het tankstation.

Het gaat om een mooie drukke locatie aan de doorgaande weg. Op dit station staat eten, drinken & beleving centraal. Naast het betalen van de tankbeurt komen klanten in de shop voor een warme snack, lekker broodje of een goede kop koffie. Waneer je op dit station aan de slag gaat word je ingezet als echte ‘allrounder’ en wissel je je kassa- en winkelwerkzaamheden af met diensten in de bakery. Tijdens de kassa en shopdiensten help je klanten aan de kassa, houd je de shop gevuld en het tankstation opgeruimd en schoon. Tijdens bakery diensten zorg je voor al het lekkers in de bakery en zorg je er ook hier voor dat alles er piekfijn uitziet!

Profiel medewerker tankstation Zaltbommel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop of horeca werkzaamheden; 
  • Enthousiast en een aanpakker, jij pakt met plezier alle voorkomende werkzaamheden op;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende dagen, ook in het weekend. Inzetbaar op verschillende diensten van 06:00 – 15:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00 en 15:00 – 24:00 uur;
  • Behulpzaam en betrouwbaar, jij helpt iedere klant met plezier en we kunnen op je rekenen.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113380


Terug naar vacature overzicht tankstations