Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature Tankstation Waalwijk | Allroundmedewerker tankstation

Terug

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een leuk afwisselende werkplek in een gezellig team? Spreekt het werken op een tankstation jou aan en haal jij plezier uit het werken met klanten?

Dan ben jij de allround collega voor dit tankstation in WaalwijkDit tankstation in Waalwijk ligt aan een drukke doorgaande weg. Het station is bereikbaar met de auto, fiets of de scooter. Het tankstation wordt gerund door een klein team en een manager. Zoek jij een werkplek voor 16, 24 of 32 uur per week, solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Het tankstation heeft een kleine shop met een bakery. Dit betekent dat je op deze locatie samen met jouw collega’s alle voorkomende taken oppakt. Je verricht kassawerkzaamheden, houdt de shop gevuld en netjes en zorgt voor lekkere broodjes, warme snacks en goede koffie in de bakery. Met elkaar zorgen jullie natuurlijk ook voor een schoon en opgeruimd tankstation.

Profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, kassa, winkel, supermarkt, horeca of vers werkzaamheden;
  • Je bent inzetbaar op verschillende dagen (van maandag tot en met zondag) en diensten (bijvoorbeeld 06:00 – 14:30 en 14:30 – 23:00 uur).
  • Enthousiast en behulpzaam. Je merkt klanten op en helpt iedereen met een glimlach;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk. Je weet van aanpakken, veiligheidsvoorschriften volg je op en je werkt nauwkeurig;
  • De afwisseling in taken en het zelfstandig werken binnen een team past je.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113532


Terug naar vacature overzicht tankstation