Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein | Medewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende werkplek voor 2 of meerdere dagen per week? Past klantcontact jou , heb je ervaring in de verkoop of een winkel en wil je aan de slag? Ben je in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor tankstation NieuwegeinVoor een klant met een tankstation aan de A27 bij Nieuwegein, zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation16, 24, 32, 40
Nachtmedewerker tankstation16,24
Weekendmedewerker tankstation8,16
Vacatures tankstation Nieuwegein aan de snelweg


Een nieuwe medewerker in een vaardig team voor 5, 4, 3 of 2 dagen per week.

De locatie ligt aan de snelweg en is zeven dagen in de week, dag en nacht geopend. Het is een middelgroot, ruim station met shop en bakery. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je als kassa en shop medewerker ingezet waaronder ook de buiten ronde en vracht taken vallen. Wil je liever de bakery verzorgen: bakken, broodjes verzorgen, snacks, koffie etc., dat kan ook. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een werkplek met ‘reuring’.


Profiel medewerker tankstation Nieuwegein:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca of bakkerij ervaring is ook welkom; 
  • Je weet van aanpakken en werkt, ook wanneer het even drukker is, met plezier door;
  • 5, 4, 3 of 2 dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00 en 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00);
  • Je bent behulpzaam, graag bezig en enthousiast;
  • Rijbewijs en eigen vervoer.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113344


Terug naar vacature overzicht tankstations