Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Beek | Medewerker tankstation

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, weet je van aanpakken en ben je op zoek naar werk? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en interesse in een combinatie van kassa, winkel en horeca werk?

Dan ben jij de nieuwe medewerker voor het tankstation bij BeekVoor een klant met een locatie langs de snelweg bij Beek zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation32
Medewerker tankstation24
Vacatures tankstation Beek aan de A2


Een medewerker, een nieuwe collega voor 4, 3 of 2 dagen in de week. 

De locatie ligt aan de snelweg en is dag en nacht geopend. Het is een snelweg station met kleine shop en bakery. Goed te overzien. Wanneer je op dit station aan de slag gaat leer je alle werkzaamheden uit te voeren: kassa -, shop –, bakery- en buitendienst taken. In overleg vult je agenda zich met de diensten die je werkt. Een overzichtelijke werkplek. Deze zomer worden er wel meer bakery diensten gevraagd van de mensen die normaal kassa, shop en buitenronde kiezen.


Profiel medewerker tankstation Beek:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop en kassa werkzaamheden. Horeca, bakery of vers ervaring is welkom; 
  • Je weet van aanpakken en voert de werkzaamheden gedegen uit;
  • 5, 4, 3 of 2 dagen per week beschikbaar en inzetbaar op vroege -, late – of nacht diensten. Ook in het weekend. De afwisseling van werkzaamheden past je;
  • Je bent alert, graag bezig en behulpzaam.
  • Rijbewijs en eigen vervoer.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113318


Terug naar vacature overzicht tankstations