Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Muiden – Tankstation medewerker

Terug

Zoek je werk, in een team, met klanten? Werk waar je gewoon een volledige werkweek kunt draaien? Passen kassa, winkel en of horeca werkzaamheden je? Werk met brandstoffen en mooie producten? Ben je in bezit van rijbewijs met eigen vervoer en wil je aan de slag?

Dan ben jij de medewerker voor tankstation MuidenVoor een klant met een locatie aan de snelweg bij Muiden zijn we op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation40
Medewerker tankstationparttime
Vacature tankstation Muiden, A1

Een nieuwe medewerker in een groot team voor 5, 4 of 3 dagen in de week. De diensten op dit tankstation zijn vooral ochtend, dag en avond diensten.

Het gaat om een grote snelweg locatie met een bakery, maar ook een LEON en een Dunkin Donuts. Als medewerker tankstation draai je kassa, verwerk je vracht, vul je schappen, help je de klanten en houd je binnen en buiten opgeruimd en schoon. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een bijzonder mooie locatie.


Profiel tankstation medewerker Muiden:

  • Ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van onder meer 06:00 – 14:00 en 14:00 – 22:00, ook in het weekend;
  • Verantwoordelijk en enthousiast. Je pakt de werkzaamheden op en helpt mensen met plezier;
  • Rijbewijs en eigen vervoer.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113452


Terug naar vacature overzicht tankstations