Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nijmegen | Tankstation medewerker

Terug

Ben je op zoek naar werk, voor zeven uur per dag? Kun je de ene dag om zeven uur ’s ochtends beginnen en een andere dag om negen uur ’s avonds afsluiten? Spreekt het werk op een tankstation je aan? Het vrijgeven van brandstoffen, kassa werk en de omgang met verschillende klanten? Ben je twee tot vijf dagen in de week inzetbaar en wil je aan de slag?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation in NijmegenVoor een tankstation in Nijmegen:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation28
Vacature tankstation Nijmegen


Een medewerker in het team voor vijf, vier, drie of twee diensten in de week. 

Je werkt op dit tankstation fuel en service diensten waarin je kassa draait, klanten te woord staat en het tankstation zowel binnen als buiten schoon en op orde houdt. Het tankstation heeft een shop, bakkerij, carwash en aanhanger verhuur. Klanten helpen en de basis op orde houden is in je eentje te doen. Overdag zijn er meer collega’s werkzaam voor de administratie, bakkerij, vracht en shop werkzaamheden.


Profiel medewerker tankstation Nijmegen:


  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca werkzaamheden; 
  • Actief, gedegen en behulpzaam. Je pakt de werkzaamheden op en kunt met de meeste mensen prima omgaan. Daarnaast red je je ook met klanten die iets moeilijker op je over komen; 
  • Vijf, vier, drie of twee dagen per week inzetbaar, ook in het weekend. Op diensten van onder andere 07:00 – 14:00 en 14:00 – 21:00 uur;
  • Naast auto, is het tankstation ook lopend, met fiets of op scooter bereikbaar.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113521


Terug naar vacature overzicht tankstations