Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Geffen | Medewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar werk in de buurt van Geffen? En lijkt werken op een tankstation je leuk? Het tankstation ‘runnen’, de shop en het voorterrein op orde houden? De klanten van dienst zijn met producten vinden, afrekenen, een praatje? Ben je 3 tot 5 dagen in de week inzetbaar en wil je beginnen?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation bij Geffen aan de A59Voor een tankstation aan de snelweg bij Geffen zijn we op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation32
Vacature tankstation Geffen, A59


Een medewerker in het team voor vijf, vier of drie dagen in de week. 

Je werkt op dit tankstation fuel en service diensten waarin je kassa draait, klanten te woord staat en het tankstation op orde, schoon en gevuld houdt. Het tankstation is een snelweg locatie met een ruime shop en een overzichtelijk voorterrein. De hele dag loopt het hier goed door met klanten zonder dat zich rijen voor de kassa’s vormen.


Profiel medewerker tankstation Geffen:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca werkzaamheden; 
  • Actief en behulpzaam. Je pakt de werkzaamheden op en kunt met allerlei mensen omgaan; 
  • Vijf, vier of drie dagen per week inzetbaar, ook in het weekend. Op diensten van onder andere 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113519


Terug naar vacature overzicht tankstations