Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oostzaan | Medewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar werk en passen kassa, winkel of versπŸ₯– werkzaamheden je? Werk je graag in een team waar je elkaar kunt helpen en heb je rijbewijs met vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor tankstation Oostzaan
Voor een klant met een locatie aan de snelweg bij Oostzaan zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation32
Medewerker tankstation24
Vacatures tankstation Oostzaan


Een nieuwe collega voor 40, 32, 24 of 16 uur per week. De diensten op dit pompstation zijn onder meer van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en van 22:00 – 06:00 uur. Een vroege dienst, een late dienst en een nachtdienst, wanneer twee van de drie goed bij je ritme passen, werkt het prima.

De locatie ligt aan de snelweg en is 24/7 geopend. Het is een ruim station met shop en bakery. Als medewerker tankstation heb je drie hoofdtaken: kassa, shop en buiten ronde verzorgen. Bakery is ook een hoofdtaak en die kies je wanneer je het werken met eten en drinken leuk vindt. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Op een snelweg locatie als deze is altijd wat te doen en ‘runt’ het team het tankstation.


Profiel medewerker tankstation Oostzaan:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca, bakery ervaring of kunnen werken met eten en drinken; 
  • Je weet van aanpakken en bent behulpzaam;
  • 5, 4, 3 of 2 dagen per week inzetbaar op verschillende dagen, ook in het weekend. In overleg onder meer op diensten van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur;
  • Je bent graag bezig en enthousiast.
  • In bezit van eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113430


Terug naar vacature overzicht tankstations