Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oegstgeest | Allround medewerker

Terug

Ben je voor een aantal maanden tot langere termijn op zoek naar werk? Passen kassa, winkel en lunch werkzaamheden je en heb je een rijbewijs en eigen vervoer? Werk je graag in een team waar je elkaar kunt helpen?

Dan ben jij de allround medewerker voor tankstation OegstgeestVoor een klant met een locatie langs de snelweg bij Oegstgeest zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Allround medewerker tankstation32
Allround medewerker tankstation24
Vacatures tankstation Oegstgeest


Een nieuwe medewerker voor 40, 32, 24 of 16 uur per week. De diensten op dit pompstation zijn onder meer van 06:00 – 14:00, 12:00 – 20:00 en van 14:00 – 22:00 uur.

De locatie ligt aan de snelweg en is 24/7 geopend. Het is een middelgroot, ruim station met shop en bakery. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je op alle werkzaamheden ingezet. Kassa, shop, buiten ronde, bakery en vracht. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een actieve werkplek waar je als team het tankstation ‘runt’.


Profiel verkoop en food medewerker tankstation Oegstgeest:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, winkel, kassa, supermarkt, horeca werkzaamheden; 
  • Je weet van aanpakken en werkt met plezier;
  • 2, 3, 4 of 5 dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen, ook in het weekend. Onder meer op diensten van 06:00 – 14:00, 10:00 – 18:00 en van 14:00 – 22:00 uur. Nachtdiensten werken op dit tankstation? Alleen wanneer je dat zelf wilt;
  • Je bent vriendelijk, graag bezig en enthousiast.
  • In bezit van eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113368


Terug naar vacature overzicht tankstations